We zijn een jong, dynamisch bedrijf dat de Nederlandse en Duitse klanten voorziet van voornamelijk ICT maar ook non-ICT experts, uit binnen- en buitenland.

Ons concept is gebaseerd op motto: “Kijk verder dan het oog kan zien”. Namelijk, laatste ontwikkelingen op de Nederlandse (maar ook EU breed) arbeidsmarkt laten zien dat er een kloof ontstaat tussen vraag en aanbod, dat leidt tot tekort aan ervaren en gespecialiseerd personeel van verschillende profielen. Een zorgvuldige analyse van de markt laat zien dat deze tekorten niet makkelijk te vullen zijn op korte termijn, althans niet enkel en alleen uit binnenlandse bronnen.

Om dit probleem aan te pakken, heeft Freesourcing een innovatieve concept ontwikkeld, die internationale expertise naar Nederland & Duitsland brengt om de hiaten die lokale bedrijven ondervinden te dichten. Onze brede en wereldwijde netwerk van hoogwaardige professionals, aangevuld met gelijkwaardige binnenlandse experts, stelt ons in staat om in uw personeel behoefte te voorzien en een maatoplossing voor uw (o.a. ICT – gerelateerde) problemen te creëren.

Ook al zijn we een jong bedrijf, beschikken we over een uitgebreide en hoogwaardige expertise in project management en recruitment, en – gecombineerd met uitbundige internationale en binnenlandse experts netwerk – zijn we een partner die op serieuze en punctuele wijze service verleent. Dus, als u hulp nodig heeft, met personeel tekort kampt, een project plant dat met bemanning aangekleed moet worden, of een spreekwoordelijke naald in de hooiberg zoekt, aarzelt niet en neem contact met ons op. We zijn hier om u te helpen.

We kijken er naar uit om zaken met u te doen en de onbeperkte internationale expertise tot uw beschikking te stellen!

insourcing? outsourcing? freesourcing!