Het vinden van een passend expert voor u is onze passie!

Het rekruteren van ervaren professionals is voor meeste bedrijven een lastige taak. Eigenlijk niet zo verrassend, aangezien de arbeidsmarkt in Nederland steeds krapper wordt als het op zeer bekwame specialisten aan komt. Tegelijkertijd is er een toenemende behoefte naar steeds gespecialiseerder kandidaten. U komt in een situatie terecht waar het zoeken naar zulke kandidaten het meest lijkt op een zoektocht naar een speld in een hooiberg. Over het algemeen zijn deze specialisten feitelijk alleen nodig voor een of twee projecten. De meeste bedrijven zitten niet te wachten op problemen en kosten die met een dergelijke zoektocht gepaard gaan. U ook niet? Laat ons het voor u doen!

Om echt uitstekende kandidaten te vinden die perfect in uw behoefte kunnen voorzien, combineren wij het zoeken in ons brede nationale- en internationale netwerk, het filtreren van de potentiële kandidaten aan de hand van referenties en het aanpassen van de selectie totdat de beste match is gevonden. Wat onze aanpak zo speciaal maakt is het motto: “Kijk verder dan het oog kan zien”. Met andere woorden – we gebruiken de wereld als ons werkterrein en vissen in het internationale bassin om de allerbeste professionals aan u voor te kunnen stellen. Het is eigenlijk heel logisch: de processen en producten worden vaak internationaal opgezet, ontwikkeld, geproduceerd en geïmplementeerd, en ervaren professionals uit verschillende delen van de wereld hebben zeer vergelijkbare curricula vitae. Wij maken gebruik van de binnenlandse markt, maar vooral ook van de internationale markt waar processen en producten inhoudelijk gelijk zijn aan onze Nederlandse werkomgeving zoals: Scandinavië, Zuid/Oost Europa, India, Zuid Afrika. De praktijk laat zien dat internationale specialisten uw bedrijf heel veel kunnen bieden: gelijke of betere kwaliteit, een groot enthousiasme en hoge motivatie, tegen een zeer concurrerend tarief.

Onze werkwijze houdt in: het rekruteren van de perfect passende kandidaten, deze naar u toe brengen, voor hen zorgen wat betreft contract, salaris, huisvesting of andere gemakken, zodat u een tevreden en capabele specialist krijgt, die zich ongehinderd kan wijden aan uw project. U heeft een contract met ons en wij zorgen voor al het overige. Als u op zoek bent naar vaste medewerkers, kunnen wij u ook een uitstekende service bieden. Neem contact met ons op en laat ons u overtuigen.

insourcing? outsourcing? freesourcing!